Arkè

kollektionen
Arkè

Kollektionen Arkè innefattar trappor med rak utformning och spiraltrappor, både för inomhus- och utomhusmiljöer, och de är utformade för dig som gillar gör-det-själv-metoden. Trapporna i kollektionen Arkè finns i kit som är utformade för att underlätta monteringen. Med Fontanots online-konfigurator kan du själv projektera din trappa helt utan kostnad, och på så sätt hitta den trappa som bäst passar dina behov.CE-märkning

Marchio CE

Lättmonterade trappor

Trapporna Arkè består av trappkit som är enkla att montera, och de är utformade för dig som gillar gör-det-själv-metoden. För mer information om monteringen av trappkitten Arkè från Fontanot, ladda ner monteringsanvisningarna till den trappa som bäst passar dina behov.

Trappor för inomhus- och utomhusbruk

kollektionen Arkè har trappkit som innefattar spiraltrappor, trappor med rak utformning och platsbesparande trappor för inomhusmiljöer, samt några modeller för installation utomhus.

De mest sålda trappkitten

Den vackra designen, enkelheten i monteringen och kvaliteten på råvarorna gör att Arkès trappkit är de populäraste trappkitten på marknaden.

Online-konfigurator

Il Online-konfiguratorn för trapporna Arkè från Fontanot gör det möjligt att designa och projektera den kit-trappa som bäst passar dina behov. Med online-konfiguratorn är det lätt att välja det trappkit från Arkè som bäst lämpar sig för ditt hem.

DO YOU NEED A FREE COST ESTIMATE?

Ask for it now!

VAD UTMÄRKER TRAPPORNA ARKE'?


Trapporna Arkè från Fontanot finns att köpa i de största byggvaruhusen Bauhaus, Beijer Byggmaterial AB och Optimera, samt hos speciella trappåterförsäljare. De är utformade för att vara vackra, tåliga och lättmonterade. Trapporna Arkè från Fontanot kan monteras på kort tid även av icke-experter, det räcker med att du gillar gör-det-själv-metoden.

Behöver du hjälp?

Kontakta oss Freephone 0200880356 för information om mått, montering och priser på trapporna Arkè från Fontanot.