Genius + 2:Easy

kollektionen
Genius + 2:Easy

Den innovativa formen på de alternerande trappstegen 2:Easy Fontanot ger mer utrymme för att sätta ner foten, vilket gör spiraltrapporna säkrare vid nedstigning. Den lägre trappstegshöjden gör det dessutom mindre ansträngande att gå upp i trappan, vilket gör trapporna bekvämare även för barn och äldre. Projektera din trappa Genius + 2:Easy med Fontanots konfigurator: få priset på din trappa på en minut.

Räcke 010

Kännetecknas av runda räckesståndare i lackerat stål och av tvärgående vajrar av rostfritt stål. Räcket till inomhustrapporna 010 kompletteras med en handledare i massiv bok eller ask som går att matcha med trappstegen till trappan Genius.

Räcke 020

Räcket 020 till inomhustrapporna består av fyrkantiga räckesståndare i lackerat stål, som är placerade med ett smalt mellanrum som skapar en solid och säker struktur. Handledaren finns att få i massiv bok eller ask.

Räcke 030

Räcket 030 består av runda räckesståndare i lackerat stål: till räcket finns en handledare som kan fås i massiv bok eller ask.

Räcke 040

Kännetecknas av rostfria vajrar som sammanlänkar de treräfflade räckesståndarna av anodiserad aluminium. Den runda handledaren till räcke 040 finns i massiv bok eller ask.

Räcke 050

Räcket 050 för inomhustrappor kännetecknas av räckesståndare i polerat rostfritt stål, som sammanlänkas med tvärgående stänger. Fästena till 050 är av metall med en finish av satinerat stål och handledaren finns att få i massiv bok eller ask.

Räcke 060

Räcke 060 kännetecknas av räckesståndare i rostfritt stål med en satinerad finish, samt av tvärgående stänger. Fästena till 060 är av metall med en finish av satinerat stål och handledaren finns att få i massiv bok eller ask.

Tillgängliga kulörer och ytbehandlingar

Du kan personanpassa din Genius genom att välja mellan sju metallfärger, sju träkulörer och två olika träslag.

Trappstegen 2:Easy

De alternerande trappstegen 2:Easy Fontanot är den bästa lösningen för att en spiraltrappa ska vara bekväm vid uppstigning och säker vid nedstigning. Fontanot bedriver en medveten forskning för att kunna erbjuda innovativa produkter, och de patentskyddade trappstegen 2:Easy Fontanot, utgör spiraltrappornas nutid och framtid.

DO YOU NEED A FREE COST ESTIMATE?

Ask for it now!

VAD UTMÄRKER TRAPPORNA GENIUS 2 EASY

Trappsortimentet är utformat för att kunna erbjuda bekväma, säkra och personanpassade trappor. Tack vare de ergonomiskt utformade trappstegen och möjligheten att välja mellan olika färger och storlekar kan trapporna Genius 2:Easy från Fontanot uppfylla alla de krav som ställs när det gäller estetik och säkerhet.

Behöver du hjälp?

Kontakta oss Freephone 0200880356 för information om mått, montering och priser på trapporna Genius Fontanot.