kollektionen
Genius

Ladda ner katalogen Genius för att se några av de möjliga kombinationer som vi har valt ut till dig, och projektera din trappa med Fontanots trappkonfigurator: projektera din trappa och få priset på bara någon minut! Du kan välja trappstegsmodell, färger, träslag och räcke så att det matchar din inredning. Genius finns att få som spiraltrappor med rund, fyrkantig eller rak utformning och de går att kombinera med trappstegen 2:Easy Fontanot.

Räcke 010

Kännetecknas av runda räckesståndare i lackerat stål och av tvärgående vajrar av rostfritt stål. Räcket till inomhustrapporna 010 kompletteras med en handledare i massiv bok eller ask som går att matcha med trappstegen till trappan Genius.

Räcke 020

Räcket 020 till inomhustrapporna består av fyrkantiga räckesståndare i lackerat stål, som är placerade med ett mellanrum som skapar en solid och säker struktur. Handledaren finns att få i massiv bok eller ask.

Räcke 030

Räcket 030 består av runda räckesståndare i lackerat stål: till räcket finns en handledare som kan fås i massiv bok eller ask.

Räcke 040

Räcket kännetecknas av rostfria vajrar som sammanlänkar de treräfflade räckesståndarna av anodiserad aluminium. Den runda handledaren till räcke 040 finns i massiv bok eller ask.

Räcke 050

Räcke 050 för inomhustrappor kännetecknas av räckesståndare i polerat rostfritt stål, som sammanlänkas med tvärgående stänger. Fästena till 050 är av metall med en finish av satinerat stål och handledaren finns att få i massiv bok eller ask.

Räcke 060

Räcke 060 kännetecknas av räckesståndare i rostfritt stål med en satinerad finish, samt av tvärgående stänger. Fästena till 060 är av metall med en finish av satinerat stål och handledaren finns att få i massiv bok eller ask.

Tillgängliga kulörer och ytbehandlingar

Du kan personanpassa din Genius genom att välja mellan sju metallfärger, sju träkulörer och två olika träslag.

Trappstegen 2:Easy

De alternerande trappstegen 2:Easy Fontanot är den bästa lösningen för att en spiraltrappa ska vara bekväm vid uppstigning och säker vid nedstigning. Fontanot bedriver en medveten forskning för att kunna erbjuda innovativa produkter, och de patentskyddade trappstegen 2:Easy Fontanot utgör spiraltrappornas nutid och framtid.

DO YOU NEED A FREE COST ESTIMATE?

Ask for it now!

VAD UTMÄRKER TRAPPORNA GENIUS

Fontanots inomhustrappor Genius skiljer sig från de övriga kollektionerna på grund av de stora kombinationsmöjligheterna. De går att anpassa till ett flertal olika projektbehov och erbjuder ett sortiment av räcken, färger och storlekar som är så brett att det går att tillfredsställa behoven hos den mest kräsna.

Behöver du hjälp?

Kontakta oss Freephone 0200880356 för information om mått, montering och priser på trapporna Genius Fontanot.