Konfigurator Genius

Beräkna kostnaden för din trappa med bara några få klick

Konfigurera din spiraltrappa

Klicka på bilden för att börja projektera din spiraltrappa. Du får fram priset på mindre än en minut.

Konfigurera din trappa med rak utformning

Klicka på bilden för att börja projektera din trappa med rak utformning. Du får fram priset på mindre än en minut.

Fontanots trappkonfigurator hjälper dig att projektera din trappa och du får genast en gratis kostnadsberäkning. Följ online-konfiguratorns instruktioner: på några få minuter har du projekterat din trappa och du får dessutom en prisuppgift.

Välj trappmodell

Välj den planritning som bäst passar dina behov och ta med eventuella hinder i beräkningarna - som de dörrar och fönster som finns inom det område där du ska installera trappan. Klicka på bilden för att börja projektera din trappa.

Ange måtten

För att få en kostnadsberäkning och priset på din trappa räcker det med att du anger några få mått. Följ konfiguratorns instruktioner: angehöjden ochbjälklagets tjocklek. Klicka på bilden för att börja projektera din trappa.

Välj färger på trä och metall

Fastställ utseendet på din trappa genom att välja träslag, metallfärger och vilket slags räcke som bäst passar din stil. Nu kan du få priset på din trappaoch gratis skriva ut kostnadsberäkningen. Klicka på bilden för att börja projektera din trappa.

Skriv ut kostnadsberäkningen

Följ de enkla instruktionerna till online-konfiguratorn och skriv ut kostnadsberäkningen på din trappa från Fontanot. När du har skrivit ut kostnadsberäkningen kan du online söka upp din närmaste återförsäljare av Fontanots produkter. Klicka på bilden för att börja projektera din trappa.