LaFont

kollektionen
LaFont

LaFont
 är en unik trappa som skapas tillsammans med kunden. Det är en helt igenom hantverksmässig produkt som skräddarsys efter kundens önskemål. En exklusiv trappa som designas i utformning och mått. Den skräddarsydda trappan LaFont finns både som spiraltrappa och som trappa med rak utformning.

Vår erfarenhet till din tjänst

Fontanot ställer sin kompetens till ditt förfogande när det gäller konstruktion och projektering av trappor med unik design.

Vi kombinerar materialen

Tillsammans väljer vi ut de material som bäst lämpar sig för dina behov och din smak.

Katalog LaFont

Katalog LaFont - Ladda ner katalogen för ytterligare information

De bäst lämpade materialen

Vi ger förslag på de bäst lämpade materialen för ditt projekt, och vi konstruerar sedan en skräddarsydd trappa baserat på din smak och dina behov

Installationer LaFont

Vi projekterar LaFont-trappan med utgångspunkt från våra klienters önskemål och behov, och på så sätt skapar vi unika trappor. Gå till fliken Contract för att se några installationer.

DO YOU NEED A FREE COST ESTIMATE?

Ask for it now!

VAD UTMÄRKER TRAPPAN LAFONT

Trapporna i kollektionen LaFont är helt skräddarsydda. Fontanot ställer sin erfarenhet till ditt förfogande genom att vi bistår dig hela vägen från projekteringen av trappan till dess färdigställande. Materialen väljs ut baserat på dina behov och din smak. Gå till fliken Contract för att se exempel på några installationer som är gjorda med LaFont.

Frågor?

Kontakta oss Freephone 0200880356 för information om mått, montering och priser på trappan LaFont från Fontanot.