Magia

kollektionen
Magia

Trappkitten i kollektionen Magia är framtagna för att installeras av personer som gillar gör-det-själv-metoden. De passar i alla slags miljöer. De är enkla att montera och de nya kulörer som finns att tillgå gör att trappkittet Magia passar för alla slags projekt. Med Fontanots online-konfigurator kan du själv projektera din trappa helt utan kostnad, och på så sätt hitta den Magiatrappa som bäst passar dina behov.CE-märkning

Marchio CE

Diameter: 110

Trappkittet Magia kan även installeras i små utrymmen. Spiraltrapporna finns även i mått som är mindre än standardmåtten, som en diameter på 110 cm.

Trappsteg av FSC-certifierad plywood

Trappsteg av FSC-certifierad plywood - Den plywood som används till trappkitten Magia är FSC-certifierad, ett bevis på den miljöhänsyn som alltid har präglat Fontanots alla projekt. FSC-logotypen visar att produkterna är tillverkade av trä från skogar som förvaltas på ett korrekt och ansvarfullt sätt.

Trappor som är lätta att montera

Trappor som är lätta att montera - modulerna som ingår i trappkitten Magia är utformade för att säkerställa en enkel montering för alla som gillar gör-det-själv-metoden.

Nya kulörer

För kit-trapporna Magia finns det nya kulörer som är framtagna för att framhäva all slags modern inredning.

Online-konfigurator

Il online-konfiguratorn till trappan Magia från Fontanot gör det möjligt att designa och projektera den kit-trappa som bäst passar dina behov. Med online-konfiguratorn är det lätt att välja den Magiatrappa som bäst lämpar sig för ditt hem.

DO YOU NEED A FREE COST ESTIMATE?

Ask for it now!

VAD UTMÄRKER TRAPPAN MAGIA?


Trappan Magia från Fontanot lämpar sig även för mycket små utrymmen och den är enkel att montera. Denna modellserie från Fontanot finns även i en diameter på 110 centimeter, vilket lämpar sig särskilt för små bostäder som loftlägenheter.

Behöver du hjälp?

Kontakta oss Freephone 0200880356 för information om mått, montering och priser på trappan Magia från Fontanot.