Oak

kollektionen
Oak

Fontanots Oak trappor finns som spiraltrappor och vinkeltrappor och de har utformats enligt traditionell nordisk design. Oak trapporna finns i flera olika storlekar för att kunna tillgodose alla tänkbara behov. Spiral- och vinkeltrapporna i Fontanots Oak kollektion har framtagits för alla typer av boende där de med stil fulländar inredningen.

Vitt räcke

Räcket med vita räckespinnar framhäver och fulländar de vackra ekstegen och förstärker en design som är typisk för Fontanots trappor.

Naturlig färg

De vackra ek stegen i naturlig färg lyfter fram ytbehndlingen hos Fontanots trappor. Det vita räcket tillför och lyfter fram trappans vackra design.

Lätta att montera

Fontanots Oak trappor är tillgängliga i bekväma och enkla kit, utformade för er som älskar DIY.

Storlekar i Diameter

Spiraltrapporna i Oak kollektionen finns i 3 olika diametrar vilket gör att alla krav kan tillgodoses.

Online-konfigurator

Il online-konfiguratorn till trappan Oak från Fontanot gör det möjligt att designa och projektera den kit-trappa som bäst passar dina behov. Med online-konfiguratorn är det lätt att välja den Oaktrappa som bäst lämpar sig för ditt hem.

DO YOU NEED A FREE COST ESTIMATE?

Ask for it now!

VAD UTMÄRKER TRAPPORNA OAK

Trapporna i Oak kollektionen är de enda av Fontanots trappor som har ek steg och de har framtagits speciellt för miljöer i nordisk stil. Den naturliga träfärgen och trappans design smälter samman i en praktisk och elegant produkt, som passar i alla miljöer.

Behöver du hjälp?

Kontakta oss Freephone 0200880356 för information om mått, montering och priser på trapporna Genius Fontanot.