kollektionen
Pixima

Trapporna Pixima från Fontanot är den största kollektionen av trappkit som finns på marknaden. De finns till försäljning i alla K-rautas butiker. I kollektionen Pixima ingår spiraltrappor, trappor med rak utformning och platsbesparande trappor som alla kännetecknas av högkvalitativa råvaror och av att de är enkla att montera. Med Fontanots online-konfigurator kan du själv projektera din trappa helt utan kostnad, och på så sätt hitta den Piximatrappa som bäst passar dina behov.CE-märkning

Marchio CE

Du hittar dem hos K-Rauta

Trapporna Pixima från Fontanot finns endast till försäljning i K-Rautas butiker, som finns representerade i hela Skandinavien.

Monteringsvideo

Trapporna Pixima finns i kit som är lätta att montera. Titta på monteringsvideon så ser du hur lätt det är att montera Fontanots trappkit Pixima.
Klicka här för att titta på monteringsvideon

Ladda ner appen Pixima Stairs

Med appen Pixima Stairs kan du hitta den trappa som bäst lämpar sig för ditt hem: klicka här för att få veta mer!

Online-konfigurator

Il Online-konfiguratorn för trapporna Pixima från Fontanot gör det möjligt att designa och projektera den kit-trappa som bäst passar dina behov. Med online-konfiguratorn är det lätt att välja det trappkit från Pixima som bäst lämpar sig för ditt hem.

DO YOU NEED A FREE COST ESTIMATE?

Ask for it now!

VAD UTMÄRKER TRAPPORNA PIXIMA?

Trapporna i modellserien Pixima från Fontanot är framtagna för att vara enkla att montera. De finns i K-Rautas alla butiker och de kan enkelt projekteras med hjälp av Fontanots konfigurator.

Behöver du hjälp?

Kontakta oss Freephone 0200880356 för information om mått, montering och priser på trapporna Pixima från Fontanot.