Railing

kollektionen
Railing

Kollektionen Railing består av högkvalitativa räcken och balustrader i rostfritt stål. De är lätta att montera och går även att fästa på murade trappor. Räckena Railing går att installera både inomhus och utomhus, och de har en design som gör att de kan anpassas till alla slags projekt.

Räcken för inomhus- och utomhusbruk

Kollektionen Railing innefattar räcken som går att installera både i inomhus- och utomhusmiljöer. Utomhusmodellerna har specialbehandlats för att bli särskilt tåliga.

Lättmonterade

Räckena Railing från Fontanot är tillverkade av rostfritt stål och de är framtagna för att säkerställa en enkel montering. De har en elegant design och stålets kvalitet gör att räckena från Fontanot är idealiska för dig som gillar gör-det-själv-metoden.

Räcken även för murade trappor

Räcken även för murade trappor - Räckena i kollektionen Railing är framtagna för att de även ska gå att installera på murade trappor. Enkelheten i monteringen och den estetiska designen gör att de passar till alla slags installationer.

Högkvalitativa räcken och balustrader

Den estetiska designen och funktionaliteten gör räckena och balustraderna i modellserien Railing från Fontanot till det bästa valet för dig som gillar gör-det-själv-metoden.

Rostfritt stål

Stålets egenskaper framhävs av designen på räckena i Fontanots kollektion Railing.

DO YOU NEED A FREE COST ESTIMATE?

Ask for it now!

VAD UTMÄRKER RÄCKENA I MODELLSERIEN RAILING?


Modellserien Railing från Fontanot kan erbjuda balustrader och räcken som även går att installera på murade trappor. Den här modellseriens räcken är lättmonterade, vilket gör att de är mycket uppskattade av de som gillar "gör-det-själv-metoden".

Behöver du hjälp?

Kontakta oss Freephone 0200880356 för information om mått, montering och priser på trappor och räcken från Fontanot.