Ring Tube

De monteringsfärdiga trapporna Cube Pixima från Fontanot är lätta att montera. De består av en kombination av stål och massivt trä. Fästena är av kromat aluminium och handledaren, i träimitation, är av PVC med en kärna av aluminium. Den finns att få i en färgton som matchar färgen på trappsteget. Räcket består av räckesståndare i lackerat stål som går i samma färg som strukturen, sammanlänkade med sju tvärgående stänger av rostfritt stål. Trappan kännetecknas av att avstigningsplanet kan utformaspå tre olika sätt genom att anpassa det vid monteringstillfället: trapetsformat, triangelformat eller runt. Detta gör att trappan kan monteras i många olika slags öppningar. Trappans gångriktning, höger- eller vänstersvängd, bestäms vid monteringstillfället. Diametrarna är 118 och 138 cm.

Räcke med vertikala räckesståndare i stål, lackerade i samma färg som strukturen och sammanlänkade med sju tvärgående stänger av rostfritt stål.

Använd online-konfiguratorn för att hitta den Cube som bäst passar dina behov.

Ange måtten, välj färger och finn den perfekta trappan för ditt projekt

 

Ladda ner appen Pixima Stairs för att se vilken Piximatrappa som bäst passar ditt hem.

 

Klicka här för att ladda ner faktabladet till trapporna Pixima Cube, som finns till försäljning i alla K-Rautas butiker.

Fontanots stilsorter