Steel 30

Steel 30 är ett stålräcke i kit som är lätta att montera, tänkt för dig som gillar gör-det-själv-metoden.


Steel 30 finns att köpa i moduler som är 150 cm långa med tillhörande fästen och fogar.


Steel 30 finns med två olika fästen (golv- och sidofästen) och för att anpassa monteringen till alla slags estetiska behov och projekt, finns det en vägghandledare att tillgå.


Alla komponenter består av material och ytbehandlingar som tillåter att de installeras både inomhus och utomhus, även i närheten av saltavlagringar, i förorenade miljöer och i direkt solljus. Det finns en skyddspanel i stötsäkert plexiglas som hindrar barn från att klättra på räcket Steel30.

Steel30 finns i tre olika förpackningar, som vardera innehåller olika fästen. Förpackningen HF0330 innehåller golvfästet, förpackningen HF0430 innehåller sidofästet, och förpackningen HL0130 innehåller vägghandledaren. De tre förpackningarna innehåller allt som behövs för att montera räcke och handledare med tillhörande fästen och fogar. Med modulerna HF0330 och HF0430 går det att tillverka räcken bestående av 2 rektangulära räckesståndare (40 x 30 x 3 mm), som är reglerbara på höjden mellan 100 och 110 cm, sammanlänkade med 8 parallella fyrkantiga stänger (15 x 15 x 1 mm) och med en rund handledare (Ø 40 x 1,5 mm), allt i grålackerat stål Fe360.

För att underlätta den parallella monteringen av de tvärgående stängerna finns det i förpackningarna HF0330 och HF0430 två verktyg som är särskilt avsedda för att göra hål i och placera stängerna i rätt läge på räckesståndarna. Monteringen av de enskilda delarna görs med nitar och vattentäta packningar. Varje räckesmodul sammankopplas med särskilt avsedda halvklotsfogar (ingår i förpackningen) som är reglerbara mellan 90° (rät vinkel) och 270° (trubbig vinkel), vilket möjliggör en sammankoppling vid riktningsbyte eller vid lutning. Räcket Steel30 är lätt att anpassa på längden genom att man vid monteringen kapar de horisontella delarna och handledaren. Alla komponenter består av material och ytbehandlingar som tillåter att de installeras både inomhus och utomhus, även i närheten av saltavlagringar, i förorenade miljöer och i direkt solljus. Det finns en skyddspanel i stötsäkert plexiglas som hindrar barn från att klättra på räcket Steel30.

Fontanots stilsorter