trovato

Varför designade trappor?

2: Easy Fontanot: eleganta trappsteg för spiraltrappor

De alternerande trappstegen 2:Easy Fontanot har utformats med tanke på bekvämlighet, säkerhet och en vacker design. Med trappstegen 2:Easy Fontanot får spiraltrappan en modern stil som går helt i linje med den utveckling som de representerar. De nya trappsteget från Fontanot är resultatet av en forskning som bedrivits under åren, där målsättningen har varit att skapa en bekväm och säker spiraltrappa med snygg design.

trovato

Hur kommer det sig att de är så säkra?

2: Easy Fontanot: bekväma trappsteg för spiraltrappor

Trappstegen 2:Easy Fontanot ökar säkerheten i spiraltrappan eftersom det finns mer utrymme för att sätta ner foten på insidan av trappsteget, vilket framförallt underlättar vid nedstigning i trappan. Utformningen av trappsteget 2:Easy Fontanot gör att det blir säkrare att gå i spiraltrappan. Tack vare de alternerande trappstegen är det lättare att gå upp - och framförallt ner - i trappan utan bekymmer. Med de alternerande trappstegen 2:Easy Fontanot är spiraltrappan säkrare och därmed mer lämpad för barnfamiljer och för äldre personer.

trovato

Vad innebär de designade trappstegen?

2: Easy Fontanot: bekväma trappsteg för spiraltrappor

Komforten hos trappstegen 2:Easy Fontanot kommer av den speciella utformningen med alternerande trappsteg som ger mer plats för att sätta ner foten. På trappstegen 2:Easy Fontanot finns det mer plats på den inre delen av spiraltrappans trappsteg, som ofta är outnyttjad, vilket gör spiraltrappan lika bekväm att gå i som en rak trappa. Med det alternerande systemet 2:Easy Fontanot är det bekvämt att gå ner i trappan även med klackskor. Formen och måtten på trappsteget är utformat för att säkerställa största möjliga bekvämlighet för alla åldrar: både barn och äldre kan gå upp och ner i trappan utan problem

1
2
3