Unika

kollektionen
Unika

De raka inomhustrapporna i Fontanots kollektion Unika är måttanpassade och därmed går de att anpassa till all slags inredning och till alla funktionella krav. Strukturen i plywood är konstruerad för installation av trappor med rak utformning på små ytor, och tack vare den maximala flexibilitet som en måttanpassad trappa kan erbjuda är Fontanots inomhustrappa svaret på behovet av elegans för lägenheter, loft, tvårumslokaler och studior för yrkesmässigt bruk.

Räcke 010

Räcket 010 för inomhustrapporna Unika består av runda räckesståndare som sammanlänkas av fem horisontella vajrar i rostfritt stål.

Räcke 020

Räcket 020 till Unika består av fyrkantiga räckesståndare som gör trappan solid och lätt att anpassa till den omgivande miljön.

Räckesståndare i trä

Räcket består av räckesståndare och handledare i trä. Det smala utrymmet mellan räckesståndarna skapar en fulländad vertikal geometri som gör trappan extremt solid, och den går att placera i alla slags inomhusmiljöer.

Funktionsduglig design för små utrymmen

De raka inomhustrapporna är konstruerade för att optimera ytorna och göra det möjligt att installera även små vinkeltrappor.

Projekterad enligt dina behov

Trapporna i kollektionen Unika skräddarsys för varje kund. Trapporna i kollektionen är framtagna för att säkerställa bästa möjliga lösning för den som behöver en vinkeltrappa.

DO YOU NEED A FREE COST ESTIMATE?

Ask for it now!

VAD UTMÄRKER TRAPPORNA UNIKA?

Kollektionen Unika består av raka inomhustrappor med en rationell design, allt för att de ska ta minimal plats, vilken gör dem särskilt lämpade för små utrymmen. Trapporna är helt måttanpassade och strukturen av björkplywood gör att de passar in i miljöer med olika stil.

Behöver du hjälp?

Kontakta oss Freephone 0200880356 för information om mått, montering och priser på trapporna Unika från Fontanot.